Čím potěšit maminku na Den matek? Náramkem!

Slunce nás zahřívá svými paprsky čím dál více, venkovní příroda začíná rozkvétat, a to znamená jediné. Přichází květen a s ním krásná příležitost, připomenout si silné mateřské pouto. Měsíc máj je lásky čas nejen pro zamilované, ale i pro maminky a jejich děti. Pro ty, kdo přemýšlí jak letos potěšit svou maminku nejen voňavou kyticí jsme připravili praktickou kolekci náramků určených pro maminky, díky níž vám výběr nezabere ani minutku!


Máma, maminka, mamka nebo také mamuška - žena, která je pro nás důležitější než si někdy připouštíme. Ta, která nás přivedla na svět a pečovala o naše pohodlí po mnoho, mnoho let. Učila nás první slova a přidržovala při prvních nejistých krůčcích. Trávila nekonečně mnoho dní a nocí u našich postýlek, léčila naše horečky a konejšila naše bebínka. Žena, za jejíž první šedé vlasy nejspíš můžeme my, ale která by je stejně za nic nevyměnila.


Takové jsou maminky. Úžasné ženy s železnou trpělivostí, které se rozhodly obětovat své pohodlí, osobní život a soukromí proto, aby umetly cestičku životem pro své ratolesti. Potěšte je proto jedinečným dárkem ke dni matek. Vyberte té své mamince krásný ručně vyrobený náramek MISKA, který jí dá najevo, jak důležitá pro vás je!

OSLAVA MATEŘSTVÍ A PLODNOSTI

Den matek se u nás slaví vždy druhou květnovou neděli. Ačkoliv by se mohlo zdát, že stejně jako Mezinárodní den žen (MDŽ), který byl zprofanován minulým režimem, je i mezinárodní den matek komerčním svátkem, není tomu tak! Podstatou svátku matek je totiž oslava mateřství a plodnosti jako takové.

Samotná Věstonická venuše je jedním z nejznámějších důkazů této tradice! O pěkný kousek blíže k současnosti můžeme zmínit i římské Matronalie. Tento svátek byl zasvěcen bohyni Juno, ochránkyni vdaných žen a nastávajících rodiček, a připadal na první březnový den. Křesťané dříve také dodržovali svátek Mothering Sunday, kdy v tento den dostávali sloužící volno, aby mohli navštívit svůj domovský kostel a svou matku.

Oficiálně se Den matek stal svátkem až v roce 1914 v USA. K nám se dostal až o pár let později v roce 1923, kdy se o něj zasadila dcera prezidenta T.G.Masaryka, Alice Masaryková.

Svátek matek má tedy hlubší kořeny, než by se zdálo. Pojďte proto vyjádřit svým maminkám úctu a lásku, jakou si zaslouží a darujte jim elegantní dárek, který mohou nosit stále u sebe - jemný módní náramek MISKA pro maminky.

NÁRAMEK JAKO OSOBNÍ DÁREK PRO MAMINKY

S náramky MISKA se své mamince velmi pravděpodobně trefíte do vkusu! Všechny naše korálkové, provázkové, drhané i minerální náramky jsou totiž velmi jemné, elegantní a hodí se úplně ke všemu. Připravili jsme pro vás speciální kategorii náramků pro maminky, kde najdete kousky speciálně připravené pro mezinárodní den matek.

Vybrat si můžete třeba z krásných náramků na kartičce s nápisem a originálně ilustrovaným přáním k tomu. Touto originální dárkovou sadou můžete udělat radost své partnerce či kamarádce, která se zrovna stala novopečenou maminkou a letošní den matek je tak pro ni ten úplně první! Také minimalistická sada náramku s lístky a přání v boho stylu zcela jistě nadchne maminky jakéhokoliv věku!

Pokud je pro vás maminka opravdovou vrbou a nejlepší kamarádkou, můžete jí vyrazit dech provázkovým náramkem se symbolem nekonečna a láskyplným vyznáním na přáníčku. Na takový dárek pro maminku od dcery bude určitě s láskou vzpomínat!

Pro každou maminku u nás najdete překrásný provázkový náramek, u něhož si můžete vybrat velikost, barvu i materiál komponentu. A jako bonus ho obdržíte se stylovou dárkovou kartičkou! Navíc už nemusíte trávit nakupováním žádný čas navíc. Ty nejoblíbenější kousky jsme připravili vč. Dárkových kartiček pro maminku. Patří mezi ně provázkový náramek se srdíčkem ze stříbra, s dvojicí srdíček ze stříbra nebo zlata (Au 585) coby symbolem pevného vztahu a přírodním motivem v podobě stříbrných lístků. To jsou mámy ze své podstaty anděly strážnými je prostě fakt. Do tematické nabídky proto nepochybně patří i náramek se stříbrným andělem. Vždyť i mámy občas potřebují osobní ochranný talisman. Pro někoho naopak mohou být uvedené motivy náramků příliš osobní a přímočaré. Pokud patříte do tého skupiny zákazníků i vy, nesmíte přehlédnout náramek se stříbrným nebo pozlaceným nekonečnem. Tento symbol je je naprosto neutrální a přesto skvěle vyjádří vše co máte na srdci.

DRAHÉ KAMENY PRO TU NEJDRAŽŠÍ

Kromě minimalistických šňůrkových náramků s kovovým komponentem jsme pro vaše maminky připravili i decentní a stylové náramky z minerálních korálků. Ať už budete vybírat podle jejího oblíbeného kamene, příslušnosti ke znamení zvěrokruhu nebo čistě na základě vlastní intuice, tyto ručně vyrobené náramky se stanou oblíbenou součástí každodenního outfitu vaší maminky. A co je na nich to úplně nejlepší? Přece to, že jsou darovány z lásky a od srdce.

Co myslíte? Potěší ji jemný náramek z jadeitu se srdíčkem nebo z hřejivě zbarveného slunečního kamene prokládaného stříbrnými korálky?

Nezapomeňte ani na perly, které jsou stejně drahé a vzácné jako je právě vaše maminka! Naše miyuki rokajlové náramky s perlou tak budou zcela jistě nádherným osobním dárkem pro maminky a také příslovečnou trefou do černého!


Využijte jedinečný svátek matek a posilte pouto se svou mámou. Je toho určitě tolik, co byste jí chtěli říct, ale možná jste nevěděli, jak. Vemte si na pomoc naše náramky MISKA pro maminky a nechte je mluvit za sebe!

Nosíte nás na rukou.
Děkujeme!