Průvodce náramky pro každou příležitost

Hledáte tip na dárek pro přítelkyni či partnera, maminku, sestru nebo kamarádku? Chcete potěšit sebe nebo své známé drobným šperkem? Pokud přemýšlíte, k jaké příležitosti se naše náramky MISKA vlastně hodí, už si nemusíte lámat hlavu. Díky dárkovým kartičkám k náramkům bude pro tyto malé radosti každá příležitost vhodná.

KARTIČKY SLUŠÍ KAŽDÉMU NÁRAMKU

Všimli jste si, že se kartičky u různých druhů náramků liší? Pokud ano, bystré oči vás nematou! Design, tvar a vůbec provedení kartiček nejsou dílem náhody, ale výsledkem dlouhého vymýšlení, navrhování a ladění každého detailu. Díky tomu vám můžeme nabídnout kartičky, které jsou naprosto originální, stylové a každý náramek na nich skvěle vynikne.

Zjistili jsme, že pánským a korálkovým náramkům sluší tmavě laděné čtvercové kartičky v zeleném provedení. V případě náramků z minerálů navíc krásně podtrhují jejich přírodní původ. Ostatní náramky se nejlépe vyjímají na skládacích kartičkách ve tvaru obdélníku, kde navíc najdete i ilustrovaný návod na utahování náramků s různými typy zapínání. Koncept jsme vymysleli tak, aby vyhovoval i sadám náramků pro partnery.

Náramek z korálků onyx se stříbrem pro znamení zvěrokruhu kozoroh Náramek pro sestru se stříbrným kruhem
Sad náramků pro pár s minerálním korálkem k výročí Náramek Kabbalah

NÁRAMEK JAKO DÁREK PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

Dobře víme, že si naše náramky nekupujete jenom pro sebe, ale rádi jimi děláte radost i svým milým. S láskou u nás vybíráte náramky přátelství pro vaše kamarádky, páry si navzájem darují náramky pro zamilované, manželé vybírají svým ženám náramkové sety k výročí či k Valentýnu. Každá tato příležitost si žádá něco víc než klasické balení náramků - přímo volá po personalizovaném dárkovém balení! No, máte ho mít!


Připravili jsme pro vás tohoto průvodce dárkovými kartičkami, díky kterému budete mít mnohem více inspirace na dárky po celý rok. Od ledna až do prosince - 365 příležitostí, jak potěšit sebe i své milované.

PRŮVODCE NÁRAMKY PO CELÝ ROK

Leden je měsíc nových začátků - nová předsevzetí a energie, no a také čas využít dárkové poukazy na náramky, pokud se vám Ježíšek do vkusu moc netrefil. Prohlédněte si naši nabídku šňůrkových, korálkových, drhaných i minerálních náramků na ruku pro ženy i muže. Udělejte si radost jedním z nich s dárkovou kartičkou č.O17 “Budeš mi slušet”. Vždyť si to zasloužíte!

Únor - venku je, že by psa nevyhnal, ale nás hřeje láska. Bodejť by ne, únor je měsíc všech zamilovaných. Překvapte svého miláčka nevšedním dámským či pánským náramkem třeba s kartičkou č.O10 s motivem srdíčka, č. O11 “Malý symbol velké lásky”, č.O12 “Láska na šňůrce” nebo č. Náš den”. Pro všechny zamilované máme v nabídce i elegantně sladěné párové náramky. Náramky MISKA jsou zkrátka k Valentýnu jako dělané!

Provázkový náramek stříbrná mandala Sada náramků pro páry stříbrná srdíčka
Provázkové náramky pro tetu dceru sestru a maniku se stříbrem

DÁRKOVÉ KARTIČKY TO ŘEKNOU ZA VÁS

Ženy, ženy, ženy. Za všechnu jejich péči a lásku bychom je měli na rukou nosit! Neztrhejte si ale záda a vyřešte to chytře a atraktivně. Darujte ženám svého života dámský náramek, který budou na ruce nosit ony. Potěšte své drahé ženy půvabným náramkem s dárkovou kartičkou č.R1 “Mamince”, R5 “Pro ségru”, R7 “Babičce”, R8 “Pro tetu” nebo O6 “Všechno nejlepší”. Vyberte si jako dárek náramek z korálků, minerálů nebo náramek šňůrkový! Každá maminka nebo dcera bude nadšená i z párových náramků určených pro maminky a dcery, díky kterým si budou ty dvě spolu zase o kousek blíž. DUBEN Jaro už je tu a s příchodem teplých slunečních paprsků začíná i svatební sezóna. Náramky MISKA se může ozdobit nejen nevěsta a ženich ve svůj výjimečný den. Mohou také sloužit jako drobné poděkování pro svědkyně, družičky, i tchyně a tchány. Využijte předchystané dárkové kartičky č. S1 “Nevěsta”, č. S2 “Ženich”, č. S3 “Svědkyně”, č. S4 “Svědek” i č. S5 “Družička”. Skvěle se budou hodit i kartičky č. O3 “Děkuji za syna” a č.O2 “Děkuji za dceru”. Poděkujte své rodině ve svůj svatební den nebo potěšte své přátele, kteří se do toho chystají “praštit” originálními svatebními náramky. .

PRŮVODCE NÁRAMKY PO CELÝ ROK

V květnu slavíme den matek, a to je výjimečná příležitost, jak své mamince poděkovat a potěšit ji nádherným náramkem MISKA. Rozhodněte se pro náramek MISKA jako dárek pro maminku a vyberte si k němu dárkovou kartičku č.R1 “Mamince”, R7 “Babičce”, R10 “Rodina”, O6 “Všechno nejlepší” nebo č. O11 “Malý symbol velké lásky”. Překvapte svou maminku náramkem z korálků, minerálů, provázkovým nebo dokonce krásně sladěnou sadou náramků. Uvidíte, že je bude vaše maminka nosit s láskou a hrdostí!

Rodinný náramek se zlatými kuličkami Dárková sada ke dni matek přání náramek se stříbrem
Pánský náramek se stříbrným křížkem

ČERVEN

Na červen toužebně čekají hlavně školáci! Blíží se konec školního roku a přichází dva měsíce volnosti, dovádění a hlavně žádného učení. Dřív než se všichni rozběhnou vstříc svobodě, nabízí se ideální příležitost, jak poděkovat oblíbené paní učitelce za to, že to vysvědčení vypadá jakž takž slušně. Vyberte paní učitelce originální šňůrkový, rokajlový, minerální či drhaný náramek MISKA a poděkujte jí za její práci. K tomuto malému dárku pak můžete přidat dárkovou kartičku č.O28 “Paní učitelce” a č.029 “Panu učiteli”. Určitě jim tim vykouzlíte úsměv na tváři a získáte malý plusový bod na příští školní rok. No a pokud máte ve svém okolí studenta nebo studentku vysoké školy, v tomto období přichází i (doufejme) úspěšné ukončení studia a promoce. Víc než kdy jindy se k této příležitosti hodí decentní náramek na ruku MISKA s dárkovou kartičkou č.O4 “Gratuluji!”. Kromě konce školního roku nezapomeňte ani na tatínky! Den otců u nás sice není tak rozšířený jako Den matek, začíná se ale těšit čím dál větší oblibě. Svého tatínka i manžela můžete ocenit stylovým pánským náramkem s dárkovou kartičkou č.R2 “Tátovi”, č. O19 “Miluji tě, i když se neholíš” nebo klasickým jednoduchým motivem srdíčka č. O10. .

ČERVENEC-ZÁŘÍ

Toto letní období je ideální doba pro dobrodružství, zážitky, přátelství a svatby. Můžete tak udělat radost i sami sobě a ozdobit své ruce vyladěnými náramky v letních barvách. K svůdně opálené pokožce se budou skvěle hodit zejména naše náramky s pravými sladkovodními perlami! Tyto malé přírodní poklady vypadají opravdu úchvatně a v kombinaci s dalšími náramky a šperky z vás udělají doslova bohyni! I vy si zasloužíte malý projev sebelásky, pořiďte si proto krásný perlový náramek nebo náramek z minerálů, korálek či šňůrkový s komponentem z chirurgické oceli. Hodit se k němu bude dárková kartička č.O17. “Budeš mi slušet” i č.O16 “Malý projev sebelásky”. Nezapomeňte ani na párové náramky, které vás s vaším miláčkem ještě více sblíží. A kterou dárkovou kartičku k náramkům vybrat? Co třeba č.O10 s motivem srdíčka, č. O11 “Malý symbol velké lásky”, č.O12 “Láska na šňůrce” nebo č. Náš den”? Chystáte se v létě na svatbu? Staňte se oblíbenými svatebčany a překvapte novomanžele elegantními svatebními náramky! Využít můžete třeba předchystané dárkové kartičky č. S1 “Nevěsta”, č. S2 “Ženich”. Jste to vy, kdo se vrhá do chomoutu? Pojměte malé dárky jako poděkování stylově a originálně. Vyberte svému svatebnímu týmu krásný náramek s dárkovou kartičkou č. S3 “Svědkyně”, č. S4 “Svědek” i č. S5 “Družička”. Skvěle se budou hodit i kartičky č. O3“Děkuji za syna” a č.O2 “Děkuji za dceru”.

Svatební náramky s perlou a stříbrem pro nevěstu svědkyni a družičku Svatební náramek pro nevěstu stříbrné srdíčko
Pánský náramek se stříbrem

LISTOPAD

November - Movember! Listopad je měsíc, kdy je léto definitivně v trapu a my si musíme zvednout náladu něčím jiným. Muži se na podporu osvěty proti rakovině přestávají holit a dámy začínají nakupovat vánoční dárky. Zahrňte naše ručně vyráběné náramky do příprav i na tyto dvě akce a mějte o starost méně. Svého zarostlého muže potěšte minimalistickým pánským náramkem MISKA s dárkovou kartičkou č. O19 “Miluji tě, i když se neholíš”. A s tipy na vánoční dárky vám rádi poradíme také! .

PROSINEC

Vánoční dárky vyřeší půvabný provázkový, korálkový, rokajlový nebo drhaný náramek s kartičkou “Veselé Vánoce” ve světlém (č. O30) nebo tmavém provedení (č. O31). Nechte se unést svou fantazií a vyberte si kartičky přesně podle svých potřeb - mamince, sestře, partnerovi apod. Z naší široké nabídky dárkových kartiček si určitě vyberete!

Dvojitý náramek se stříbrem a korálkem minerálu Dámský náramek pro dceru se stříbrem
Náramky podle znamení, těhotenství, porod a kmotru

PRŮVODCE NÁRAMKY PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

Abyste potěšili sebe i své milované, na to nepotřebujete kalendář. V průběhu roku se objevují velké i malé příležitosti k oslavě, poděkování a vyjádření citů. Naše dárkové kartičky myslí na všechno!

Oznámení těhotenství i narození potomka - č. O2 “Děkuji za dceru”, č.O3 “Děkuji za syna”, č. O24 “Čekáme miminko”, č.O25 “Za pomoc u porodu”.

Svátky, narozeniny a výročí - č. O6 a O7 Všechno nejlepší”, č.O10 motiv srdíčka, č.O14 “Krásné výročí”. Dárek pro partnera/partnerku - č. O12 “Láska na šňůrce”, č.O20 “Jsi kočka”, č.O18 “Budeš fešák”.

Náramky přátelství - č. O15 “Přátelství na šňůrce”, č.O8 “Kamarádky”.

Náramky pro kolegyně a do práce - č.O23 “Milé kolegyni”, č.O22 “Pro skvělou šéfku”, č. O5 “Pro štěstí”. Křtiny - č. O26 “Pro kmotru”, č. O27 “Pro kmotra”.

V naší nabídce najdete také dárkové kartičky podle znamení zvěrokruhu. Ty můžete přidat k jakémukoliv náramku nebo si vybrat speciálně vybrané náramky podle znamení zvěrokruhu, které jsou vyrobeny z minerálů, které se k danému znamení hodí. .

DÁRKOVÉ KARTIČKY PRO KAŽDÉHO

Děkujeme, že nás inspirujete! Bez vás by totiž mnoho kartiček ani nevzniklo. Píšete nám, ptáte se a my vaše nápady na kartičky postupně zpracováváme. Díky tomu se naše nabídka kartiček neustále rozrůstá.

Využijte i vy každou příležitost k obdarování svých milých - náramky MISKA jsou nadčasová klasika, která nikdy nevyjde z módy. Ať už samostatně nebo vrstveně s dalšími náramky, každý si mezi nimi najde své oblíbené a vytvoří si svůj vlastní módní styl.

Nosíte nás na rukou.
Děkujeme!