Tipy pro Ježíška: jak vybrat náramek na Vánoce

Zima se neúprosně blíží, i přestože nás sluníčko ještě občas příjemně zahřeje. A kromě večerů strávených v teple pod dekou s horkým čajem nás čeká každoroční maraton. Vánoční maraton. Nenechávejte proto shánění dárků na poslední chvíli!  Připravili jsme pro vás velký přehled tipů na krásné dárky pro maminky, sestry, dcery, babičky, ale i partnery, tatínky…a i pro vás samotné. Nakoukněte k nám a hned vám bude jasné, čím byste mohli své milované pod stromečkem potěšit.

 

ZLATO - KLASIKA, KTERÁ NEOMRZÍ

Zlato je nejoblíbenější materiál používaný k výrobě šperků. Hřejivě žlutý odstín tohoto kovu totiž nikdy neomrzí. Rádi proto kombinujeme barevné provázkové náramky s komponenty právě z tohoto 14k zlata (Au 585). Pod rukama nám tak vzniká unikátní šperk, který je který je velmi hodnotný, ale zároveň dobře cenově dostupný.

 

tři_koralky_zlato      

 

Přesně jako tento jemný provázkový náramek se zlatými korálky. Tři luxusní zlaté kuličky skvěle doplňují kvalitní provázek, jehož barvu si můžete vybrat z téměř tří desítek možných odstínů. Vaší sestře by jistě slušel náramek ve vánoční červené barvě, partnerovi v unisex černé nebo mamince v trendy hořčicově žluté. Velmi žádaný je i zlatý křížek, coby univerzální symbol ochrany a duchovních hodnot nebo naopak zlatý čtyřlístek, talisman štěstí, kterým se trefíte do noty naprosto každému. 

 

VŽDY A VŠUDE - KORÁLKOVÉ NÁRAMKY!

Určitě jste si všimli, že moc rádi kombinujeme provázkové náramky s korálkovými. Toto vrstvení je totiž neskutečně trendy a nabízí nekonečně možností, jak se ozdobit podle nálady nebo podle aktuálního outfitu. A víte, co bezpochyby patří k Vánocům? Perly! Mají své jedinečné kouzlo a v kombinaci se stříbrnými nebo pozlacenými komponenty vypadají opravdu úchvatně! Pořiďte své partnerce, mamince nebo i tchyni klasický perlový náramek se stříbrem nebo sáhněte po nevšedně kontrastním náramku Black Pearl Avantgard, kombinujícím říční perly, broušené skleněné korálky a komponenty ze stříbra.

 

ametyst      

 

Srdcovou záležitostí tohoto roku a zároveň velkou novinkou v našem sortimentu jsou drobounké rokajlové korálky Miyuki, které nabízí nespočet barevných variant a kombinací. Nabídku těchto rokajlových náramků proto neustále rozšiřujeme. Však řekněte sami, není tento Miyuki náramek v červené barvě s pravou říční perlou k Vánocům jako stvořený? Nádherně padne dámám každého věku, od babičky až po kamarádku.

 

NÁRAMKOVÉ SETY - PÁNOVÉ, NA SLOVÍČKO!

My víme, že koupit partnerce ten “správný” dárek je dost stresující záležitost. A občas se může i dobře mířená snaha minout účinkem. Letos jsme všechnu práci udělali za vás a vy tak můžete rovnou směřovat do kategorie náramkových setů. Už si nemusíte lámat hlavu, co se k čemu hodí a co ne. Důvěřujte nám, všechny sety máme dobře promyšlené a partnerka navíc může využít jakoukoliv kombinaci jednotlivých náramků.

 

   

 

Preferuje vaše milá decentní barvy i materiály? Zvolte pro ni set v neutrálních odstínech, který kombinuje náramky rokajlové, perlové, minerální i provázkové. Pokud jí naopak sluší výraznější barvy, určitě ji nadchne set náramků v tmavších odstínech červené v kombinaci s perlami. S MISKA NÁRAMKY prostě nemůžete šlápnout vedle!

  

PÁROVÉ NÁRAMKY - SDÍLEJTE LÁSKU

Pro láskyplné a silné rodinné vztahy máme také něco. Kategorii párových náramků jsme naplnili dvojicemi, které ulehčí okamžiky stýskání...V nabídce proto máme jednoduché provázkové s různými druhy kovových komponent i perfektně se doplňující korálkové. V našem článku, který jsme tomuto druhu náramků věnovali, najdete spoustu tipů, z nichž si určitě vyberete!

 

onyx_howlit  parove_naramky  

 

ŠŇŮRKY - V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Mezi absolutně nejoblíbenější kousky našeho sortimentu patří už léta provázkové náramky. Však ne nadarmo používáme sousloví "láska na šňůrce". Na provázky proto navlékáme minerály, například černý onyx, matně bílý howlit nebo romanticky růžový rodonit. Barevné šňůrky ale především zdobíme zajímavými motivy ze stříbra (Ag 925), například něžným andílkem, vševědoucím symbolem nekonečna,  decentním lístkem nebo malými postavičkami rodiny, které dojmou každou maminku. U všech si můžete vybrat i barvu provázku a obdarovat tak své drahé náramkem, který k nim bude dokonale pasovat.

 

      

 

Nyní už nemusíte dlouze přemýšlet, jestli koupit partnerovi teplé ponožky nebo jestli by maminka přece jen ocenila výkonnější vysavač. Vsaďte na dárek, který mluví svým vlastním jazykem a řekne jim přesně to, co má - “Jsi výjimečná bytost a svět je krásnější místo k žití, když tě vedle sebe mám.”

Darujte proto některý z našich MISKA náramků a užijte si ten nezapomenutelný moment překvapení! 

Míša a David.

P.S. I přestože budeme pracovat a tvořit až do poslední chvíle před Vánoci, raději neotálejte a objednejte si náramky v předstihu. Jeden nikdy neví, co mu do toho přijde ;)