Svatební náramky - na koho nezapomenout?

svatba_uvod3

Existuje vlastně něco jako svatební sezóna nebo je takové zobecňování už dávno přežitkem? A napadlo vás, že kromě tradičních snubních a zásnubních prstenů se svatebčané čím dál častěji zdobí svatebními náramky? Ať už jste přímo nevěsta nebo máte na starosti organizaci svatebního dne, pojďte načerpat inspiraci v následujících tipech.

 

talisman jako vzpomínka 

 

Ty tam jsou doby, kdy se novomanželé obdarovávali "pouze" snubními prsteny. Přáním současných svatebčanů je odnést si s sebou památku v podobě vzpomínky na krásný zážitek a ideálně zhmotněnou v milý upomínkový talisman. Velmi často může tímto talismanem být svatební náramek. Jeho kouzlo spočívá v různorodosti kombinací a jeho síla v možnosti sjednotit styl s tím svatebním. Navíc se nejedná o investici, která by zatížila už tak napjatý svatební rozpočet.

V posledních letech přesouváme svoji pozornost ke stříbrným, pozlaceným a dokonce i zlatým komponentům, které jste si vy, naši zákazníci, oblíbili také proto, aby vzpomínky na "velký den" přetrvaly co možná nejdéle. Ušlechtilé kovy jsou v takovém případě tím pravým materiálem. A aby mohla být vaše volba ještě svobodnější, u většiny našich stříbrných produktů máte na výběr ze žlutého i růžového zlacení. Naši evropští dodavatelé využívají v naprosté většině 24 nebo 18 karátové zlato, což podtrhne jedinečný pocit ze svatebních náramků. Pro nevěsty, které dávají přednost jemným stříbrným odstínům pak máme řešení v podobě rhodiovaného stříbra. To si díky perfektní povrchové úpravě zachová blýskavý efekt bez otisků a černání ještě dlouhou dobu po svatbě. A jelikož žijeme v době recyklace původních trendů, dostávají se do popředí samozřejmě i perly. Jsou tak něžné a nadčasové, že mít svou malou perličku v onen okamžik na ruce, už zatoužila nejedna nevěsta. Každý komponent pro vás uvážeme na jemný provázek v barvě vašeho svatebního dne, takže vše dokonale splyne s přítomnou atmosférou. Takto vznikají minimalistické a nadčasové šperky, které se při vhodné volbě komponentu jen tak neokoukají.

Bojíte se, že bude pro ženicha provázkový náramek příliš titěrný a na jeho mužném zápěstí zanikne? I na toto máme recept v podobě pleteného náramku technikou macramé, u kterého je větší podíl ruční práce další přidanou hodnotou šperku.

 

svatba_jadeit_rosegold    svatba_rodonit    svatba_slunecni_kamen
 
 

Váš svatební okamžik nyní umíme posunout na vyšší úroveň díky minerálním kamenům, které s pečlivostí vybíráme tak, aby svým tónováním maximálně korespondovaly se svatební atmosférou. Pro letošní rok jsme dali přednost rafinovanému kouzlu decentního jadeitu, který velmi rádi kombinujeme se stříbrnými a pozlacenými srdíčky jakožto symboly oslavy lásky. Věříme, že právě zmíněný jadeit najde pro svou éterickou jemnost své místo na zápěstích mnoha nevěst, stejně jako oblíbený sluneční kámen a rhodochrozit, které patří k evergreenům mezi minerálními kameny.

 

obdarujte tým nevěsty 

 

naramky_svatba

 TIP: pomocí tematických dárkových kartiček stylizujte náramek pro konkrétní příležitost

Omezit své uvažování o svatebčanech pouze na nevěstu a ženicha by mohlo být pro ostatní zúčastněné zklamáním. I oni si přece budou chtít váš okamžik připomínat častěji, než jednou za několik let u fotografií. Což takhle jim pořídit talisman v podobě náramku v duchu svatebního veselí. Taková svědkyně, pravá ruka nevěsty a často také její nejlepší kamarádka, by si zasloužila vzpomínkový náramek jako odměnu za náročnou organizaci svatebního dne a případné rozlučky se svobodou. Pokud se rozhodnete potěšit celý tým nevěsty, rozhodně nezapomeňte na družičky a nakonfigurujte si celou sadu. Letos již tradičně vedou odstíny dvory, velbloudí hnědá, starorůžová a nově též mentolová. V našem vzorníku je najdete pod označením 8, 5, 16 a 25. Doporučujeme zvolit jednotný odstín provázku pro družičky, exkluzivní barvu svědkyni a nevěsta si vždy zaslouží něco extra! Velikosti jsou u provazových náramků vcelku univerzální, proto se nebojte je odhadnout.

 

děkuji za syna & děkuji za dceru 

 

 

Není lepší způsob, jak začít svůj vztah s tchýní, než vyjádřit úctu a uznání za výchovu Vašeho nastávajícího. Připraveny jsou nejen náramky, ale i dárkové kartičky, které vše řeknou za vás.

sada přání + náramek  

 

Co takhle povýšit gratulaci ke sňatku na vyšší úroveň? Jestli jste už také zoufalí z přebraných regálů v papírnictví, využijte naší spolupráce s českou autorskou značkou Chaukiss. Sestavili jsme pro vás několik sad, které vystihnou přesně to, co chcete svatebčanům říct.

 

Kategorii svatebních náramků si prohlédněte zde. 

 

Nosíte nás na rukou. Děkujeme!